Inginerie Proiectare Montaj

 

Activ Metal Gaz SRL, prin personalul propriu specializat, asigura o gama larga de servicii in conceperea, proiectarea, montajul si intretinerea echipamentelor, utilajelor si a instalatiilor.

Deasemenea, beneficiind de o larga experienta practica si teoretica, concepem si proiectam depozite de butelii, retele de distributie a gazelor tehnice, fundatii fixe si platforme mobile pentru rezervoare criogenice. Urmarind aigurarea debitului de gaz si a presiunii de lucru la toti consumatorii conectati la reteaua de distributie, putem proiecta conducta de gaz, sistemul de alimentare centralizat si depozitul recipientelor astfel incat sa se realizeze livrarea si utilizarea gazului in conditii optime si de siguranta.

Pentru a reduce timpul necesar montajului si instalarii de utilaje, in special pentru echipamentele ce utilizeaza gazele tehnice in procesul de productie, Activ Metal Gaz SRL are o echipa antrenata si pregatita sa efectueze rapid si inconditii de calitate toate operatiile necesare sau sa asigure asistenta si consultanta tehnica.

In vederea asigurarii functionalitatii permanente a instalatiilor, echipamentelor si utilajelor, asiguram, prin personalul propriu specializat, intretinerea periodica a acestora, intervenind prompt pentru a repara urgent orice defectiune aparuta.

Compozitia gazelor din amestecuri, livrate in butelii sau pe conducta, poate fi verificata la nivel de procent (1%). Prin echipamentele moderne de detectie a concentratiilor de gaze in amestecuri putem verifica componenta procentuala a gazelor direct la conexiunea de intrare a utilajului sau pe produs. Aceste determinari sunt des folosite in industria alimentara pentru a se stabili, impreuna cu reprezentatii beneficiarului, concentratia optima Bioxid de Carbon din amestecul de gaze utilizat.

Activ Metal Gaz SRL detine logistica necesara efectuarii de inertizari si verificari la presiune a conductelor, rezervoarelor si a incintelor. Avand o gama larga de recipiente de gaz si recipiente criogenice, beneficiind de transport propriu specializat, putem efectua la sediul clientului inertizari si verificari la presiune a instalatiilor sale.