Logistica

 

Activ Metal Gaz SRL a implementat cu succes un proiect utilizand fonduri structurale reusind astfel sa modernizeze Statia de Imbuteliere si sa isi innoiasca parcul logistic prin achizitia de butelii, echipamente si utilaje criogenice moderne (EuroCyl, RCM, Vaporizatoare), precum si extinderea parcului auto.

Distributia asigurata prin parcul propriu de autoutilitare de transport acopera deservirea tuturor clientilor nostri in timp util astfel incat, prin diversificarea capacitatilor de transport, asiguram livrarea la timp a produselor comandate. Prin cele doua autocamioane cu macara deservim o gama larga de clienti in locuri unde descarcarea si incarcarea mecanizata cu motostivuitoare este aproape sau chiar imposibila. Cu autoutlitarele de 7,5 tone si 3,5 tone se asigura o livrare rapida atat in judetul Constanta cat si in judetele limitrofe (Tulcea, Ialomita, Calarasi).

Prin modernizarea Statiei de Imbuteliere s-a marit capacitatea de productie, iar prin achizitionarea de recipiente, echipamente, utilaje si autoutilitare, putem asigura, in permanenta, un stoc suficient pentru livrarea la timp a produselor, urmand astfel ca deviza "In permanenta pe stoc!" sa ramana modul de lucru al Activ Metal Gaz SRL, garantia catre partenerii nostri ca produsele contractate sunt livrate intotdeauna la termen.