Scurt istoric

 

Activ Metal Gaz SRL a prins viata in urma unei idei aparute ca urmare a cererii pietei de gaze tehnice comprimate in butelii.

Prin extinderea activitatii initiale de imbuteliere si distributie Oxigen si GPL, in momentul de fata Activ Metal Gaz livreaza, folosind transport propriu autorizat, urmatoarele categorii de produse:

In Constanta detinem o statie moderna de imbuteliere Oxigen, Bioxid de Carbon si Propan. Deasemenea, prin colaborarea directa cu producatorii materiei prime, societatea noastra distribuie toata gama de gaze tehnice cum ar fi: Argon, Amestecuri de Argon cu diferite gaze (CO2, H2, He), Azot, Acetilena, etc.

In urma implementarii unui proiect folosind Fonduri Structurale, am reusit sa ne modernizam liniile de imbuteliere, sa asiguram cu o linie complet noua si moderna atelierul de verificare butelii, sa marim parcul de recipiente cu peste 2.000 butelii, sa achizitionnam Baterii de Butelii si echipamente de generatie noua cum sunt RCM-urile (Recipiente Criogenice Mobile) si EuroCyl-urile

RCM-urile sun vase criogenice cu capacitatea geometrica de 210 litri, in care se incarca gaz lichefiat refrigerat, asigurand un volum de gaz de 170 mc (cantitate generata  prin vaporizarea oxigenului lichid, masurata in conditiile standard de 1 bar si 150C). Datorita cantitatii mari de gaz si a presiunii de lucru de 20 bar, acesta poate asigura lucrul continuu pe durata unei zile de lucru a 2 (doi) sudori, eliminand timpii “morti” necesari schimbarii buteliei.

EuroCyl-rile sunt vase criogenice mobile cu capacitati de 600 litri si 1.000 litri, fiind incarcate cu gaz lichid refrigerat (Oxigen Lichid, Argon Lichid, Azot Lichid) in cantitate de 520 mc, respectiv 840 mc  gaz (cantitate generata prin vaporizarea oxigenului lichid, masurata in conditiile standard de 1 bar si 150C). Datorita presiunii mari de lucru de 35 bar, cu un debit minim de 80 Nmc/h, EuroCyl-urile pot asigura lucrul continuu a 4 – 8 sudori (in functie de duzele si presiunile de lucru necesare).

In vederea extinderii gamei de produse si servicii oferite, societatea noastra pune la dispozitia beneficiarilor echipamente (distribuitoare, brennere), accesorii (robineti, reductoare de presiune, opritoare de flacara) si consumabile pentru sudura (electrozi, sarma de sudura, flux). Deasemenea, oferim consultanta tehnica de specialitate personalului desemnat al beneficiarilor in utilizarea acestora.

Distributia este asigurata de societatea noastra prin proriul parc auto specializat pentru transportul marfurilor periculoase conform ADR 2, constituit din autoutilitare si camioane cu sarcina utila de transport intre 3,5 si 26 tone.

Mentionam ca in decursul timpului colaborarea cu partenerii nostrii a fost benefica ambelor parti, Activ Metal Gaz SRL raspunzand de fiecare data cu promptitudine solicitarilor primite.

Deviza "In permanenta pe stoc!" reprezinta modul de lucru al Activ Metal Gaz si o garantie ca produsele contractate de clientii nostrii sunt livrate intotdeauna la termen.