Produse

 

Activ Metal Gaz SRL asigura in principal gazele tehnice necesare activitatii de productie, precum si o gama larga de produse si servicii auxiliare.

Gazele tehnice principale asigurate sunt: Oxigen, Propan (GPL), Acetilena, Bioxid de Carbon, Argon, Azot, Heliu.

In gama de produse pentru industria confectiilor metalice sunt incluse diverse amestecuri de Argon cu Bioxid de Carbon, Heliu sau Hidrogen, in diverse proportii. Cele mai utilizate amestecuri sunt Amestec C2 (2% CO2 in Argon), Amestec C18 (18% CO2 in Argon), Amestec H7 sau H35 (7% respectiv35% H2 in Argon).

Amestecurile ce au in componenta Heliu, au aplicabilitate atat in sudura semiautomata cat si pentru debitarea laser. Astfel, in functie de aplicatie, Activ Metal Gaz SRL poate livra orice amestec cu Heliu, de 2, 3 sau mai multe gaze componente, conform solicitarilor primite de la beneficiar.

Un fapt dovedit prin experiemente repetate este acela ca baloanele umplute cu amestec de gaz BalonHeliu (cca. 5 – 8% Azot in Heliu) au durata de utilizare mult mai mare, de aceea promovam si sustinem si oferim consultanta in utilizarea amestecurilor cu heliu in functie de materialul baloanelor cat si de mediul ambiat unde acestea vor fi folosite.

In industria alimentara se utilizeaza in general amestecurile AA20, AA30, AA50 (20%, 30%, 50% CO2 in Azot) sau AA30x (30% CO2 in Oxigen), in functie de produsele ce urmeaza a fi ambalate.

Un amestec aparte este utilizat pentru protectia cauciucurilor, in special anvelopele auto: Anvelop Mix Gaz, special creat pentru a proteja anvelopa din interior.

In plus, in functie de procesul de productie, materialele si tehnologiile utilizate, Activ Metal Gaz SRL asigura orice tip de gaz si amestecuri de gaze, inclusiv gaze de inalta puritate.

Gama de produse este extinsa prin asigurarea si livrarea de echipamente si accesorii necesare utiilizarii gazelor tehnice sau impreuna cu acestea in procesul de productie. Astfel, punem la dispozitie o gama variate de reductoare, opritoare de flacara, brennere, precum si cosumabile de sudura, repectiv echipamente de protectie.

Activ Metal Gaz SRL asigura atat calitate prin produsele sale cat si siguranta in exploatare.