Servicii

Pentru a asigura utilizarea in conditii de calitate si siguranta a gazelor tehnice, Activ Metal Gaz SRL ofera partenerilor sai o gama variata de servicii. Astfel, prin achizitionarea unei linii moderne de echipamente si utilaje, in noul atelier de verificare a recipientelor (butelii) se efectueaza servicii de control si reparare a buteliilor in conformitate cu cerintele celor mai noi standarde internationale.

Distributia este asigurata de Activ Metal Gaz SRL prin propriul parc auto specializat pentru transportul marfurilor periculoase in conformitate cu prevederile ADR, asigurand livrarea gazelor tehnice, a consumabilelor de sudura si a echipamentelor de protectie direct la punctele de lucru ale beneficiarilor.

Pe langa transportul specializat, distributia produselor la beneficiar si verificarea tehnica a buteliilor, Activ Metal Gaz SRL asigura servicii de:

  • concepere si proiectare pentru depozite pentru gaze tehnice, retele de distributie, fundatii, etc.
  • montaj instalatii si echipamente,
  • verificari la presiune (etanseitate) a conductelor, rezervoarelor si incintelor,
  • inertizarea rezervoarelor si a incintelor,
  • intretinere periodica a instalatiilor,
  • pregatirea personalului beneficiarului pentru utilizarea in conditii de siguranta a echipamentelor si instalatiilor (manipulare recipiente cu gaze tehnice, utilizarea in siguranta a gazelor tehnice in domeniile lor de activitate, elaborarea de norme specifice de securitate a muncii).

In plus, oferim partenerilor nostri asistenta si consultanta in utlizarea gazelor tehnice (analize concentratii si proportii de gaz in amestecuri, dimensionarea instalatiilor, inspectarea tehnologiilor de utilizare a gazelor tehnice) si suport direct in cazul inertizarilor de rezervoare sau incinte.

Prin asigurarea acestor servicii ne dorim sa oferim clientilor nostri calitate si siguranta nu numai pentru aprovizionare cat si pentru asigurarea unui sistem de deservire perfect functional de concepere, montaj, intretinere in perfecta stare de functionare a instalatiilor, consultanta tehnica si asistenta in pregatirea personalului.